Deprecated: Required parameter $data_att_html follows optional parameter $next_urls_arr_safe in /customers/c/c/2/fifteensteps.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-facebook-feed-pro/cff-init.php on line 1038 Fifteen Steps | Valerie Branoux presenteert ‘Wait and Follow’
Valerie Branoux presenteert ‘Wait and Follow’
16159
post-template-default,single,single-post,postid-16159,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Valerie Branoux presenteert ‘Wait and Follow’

Valerie Branoux presenteert ‘Wait and Follow’

De Haagse zangeres Valerie Branoux heeft deze week haar eerste single ‘Wait and Follow’ uitgebracht. Het nummer is de voorloper van de aankomende debuut-EP die in het najaar zal verschijnen. In de bijbehorende videoclip zijn beelden van het opnameproces te zien. ‘Wait and Follow’ is opgenomen door Joost Kok in de E Flat Land studio en gemixt door Tom Giles.