Deprecated: Required parameter $data_att_html follows optional parameter $next_urls_arr_safe in /customers/c/c/2/fifteensteps.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-facebook-feed-pro/cff-init.php on line 1038 Fifteen Steps | Billy The Kit en LarryKoek remixen Piñata
Billy The Kit en LarryKoek remixen Piñata
16243
post-template-default,single,single-post,postid-16243,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Billy The Kit en LarryKoek remixen Piñata

Billy The Kit en LarryKoek remixen Piñata

De Haagse dj’s Billy The Kit en LarryKoek hebben het nummer Johnny Walking van Piñata onder handen genomen. Het origineel is afkomstig van debuutalbum Droppin’ The Candy van Piñata en al jaren een favoriet op de setlijst. Met de zomer in aantocht is het een mooi moment het nummer in een zomers, dansbaar jasje te steken. Iets waar LarryKoek en Billy The Kit meer dan in geslaagd zijn. Het is de ideale soundtrack van een zwoele zomeravond.