Deprecated: Required parameter $data_att_html follows optional parameter $next_urls_arr_safe in /customers/c/c/2/fifteensteps.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-facebook-feed-pro/cff-init.php on line 1038 Fifteen Steps | Saartje Kom Je Buiten Spelen nieuwe videoclip AAPNOOTMIES
Saartje Kom Je Buiten Spelen nieuwe videoclip AAPNOOTMIES
16250
post-template-default,single,single-post,postid-16250,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Saartje Kom Je Buiten Spelen nieuwe videoclip AAPNOOTMIES

Saartje Kom Je Buiten Spelen nieuwe videoclip AAPNOOTMIES

De Haagse band AAPNOOTMIES brengt vandaag de nieuwe single en videoclip Saartje Kom Je Buiten Spelen uit. Het is de derde single van het debuutalbum van de Nederlandstalige indiepopband. AAPNOOTMIES stond eerder al in het voorprogramma van DI-RECT en Maaike Ouboter en in de finales van de Grote Prijs van Nederland en de Sena Performers PopNL Award. Momenteel tourt de band door Nederland met de Popronde.

Saartje Kom Je Buiten Spelen is na Mevrouw Vandaag Gaat ’t Om Jou en Supersoakerkracht de derde single van AAPNOOTMIES en was bij veel mensen al de favoriet van het album. De videoclip is gemaakt door Nick Toet en Matthijs Kardoes. AAPNOOTMIES is de komende weken onder andere te zien tijdens de Popronde in Tilburg, Harderwijk, Assen, Venlo, Maastricht, Rotterdam, Alkmaar en Enschede.